| Vjershat e femijerise | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
cupke_ Admin
Numri i postimeve : 694 Age : 34 Location : Pogradec Registration date : 23/12/2007
| Titulli: Vjershat e femijerise Mon Dec 24, 2007 2:44 pm | |
| Cfare vjersha mbeni mend nga femijeria juaj? Po filloj une Zana e zuri zogun e mbylli ne kafaz; zogu s'don te kendoje eshte plot maraz; Zana i jep uje zogu uje s'don Zana i jep buke zogu s'e shikon. Zane leshoje zogun te fluturoje ai e don qiellin,ne kafaz s'do te rroje. | |
|
| |
angel Moderator
Numri i postimeve : 423 Age : 32 Location : Pogradec Registration date : 23/12/2007
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Tue Dec 25, 2007 7:01 pm | |
| Mace mace pis pis pis cka dollapi qe leviz eshte mia kocomiu:P gjithe pjatat i lepiu ........... | |
|
| |
DeM Moderator
Numri i postimeve : 79 Location : POGRADEC, Albania Registration date : 25/12/2007
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 11:32 am | |
| - sweetyxpg shkruajti:
- Cfare vjersha mbeni mend nga femijeria juaj?
Po filloj une
Zana e zuri zogun e mbylli ne kafaz; zogu s'don te kendoje eshte plot maraz; Zana i jep uje zogu uje s'don Zana i jep buke zogu s'e shikon. Zane leshoje zogun te fluturoje ai e don qiellin,ne kafaz s'do te rroje. hahahahahahahahahaha une sdi asnje. dhe tani po te me pyesesh, nuk di asnjelloj vjershe se nuk ma pret shue per vjersha:D | |
|
| |
cupke_ Admin
Numri i postimeve : 694 Age : 34 Location : Pogradec Registration date : 23/12/2007
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 1:43 pm | |
| | |
|
| |
DeM Moderator
Numri i postimeve : 79 Location : POGRADEC, Albania Registration date : 25/12/2007
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 3:24 pm | |
| | |
|
| |
cupke_ Admin
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 3:57 pm | |
| kam nje kukull ne kuti as me ha as me pi i ka flockat kacurrelka dhe kepuckat me kordelka shkon ne kopesht , vjen ne shpi futet ne kuti :D:D sa ma tha nje kusherirke:D:D | |
|
| |
DeM Moderator
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 5:29 pm | |
| - sweetyxpg shkruajti:
- kam nje kukull ne kuti
as me ha as me pi i ka flockat kacurrelka dhe kepuckat me kordelka shkon ne kopesht , vjen ne shpi futet ne kuti
:D:D sa ma tha nje kusherirke:D:D hehe, sa e forte. te fala kusherirkes:P:P | |
|
| |
angel Moderator
Numri i postimeve : 423 Age : 32 Location : Pogradec Registration date : 23/12/2007
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Wed Dec 26, 2007 9:27 pm | |
| hahha pse vetem ti ke kusherirke ?un e kam kusherirken me te mirke Kam nje bub larush larush me te mira nuk ka askush floke gjata kacurrela ne qafe varur nje kordela yne e dalin gjithe gaz ngado bubi na ndjek pas shiko paster dhe i bukur ngazellen e ndrit si fluter bubi im eshte lara lara mbetet pas vrapon perpara luan hidhet dhe kercen ja dhe lodrat shpejt i gjen. | |
|
| |
cupke_ Admin
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise Thu Dec 27, 2007 1:33 am | |
| | |
|
| |
angel Moderator
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vjershat e femijerise | |
| |
|
| |
| Vjershat e femijerise | |
|